Wielset samenstellen

Overzichtelijk & snel je eigen wielset samenstellen

Wij begrijpen dat het grote aanbod het soms lastig maakt om de juiste keuze te maken. Wij hebben deze pagina speciaal ontwikkeld om jou te helpen bij het kiezen van het juiste product dat past bij jouw wensen en voorkeuren!

Om je te helpen bij jouw zoektocht naar jouw gewenste wielset kun je deze zelfstandig samenstellen via deze pagina. Bij het samenstellen door loop je een aantal stappen, waarbij per stap een onderdeel geselecteerd moet worden. Allereerst selecteer je de gewenste velgen, vervolgens selecteer je de gewenste naven en als laatst volgen de spaken en nippels. Per stap dien je gebruik maken van een filter, deze is per stap anders samengesteld! LET OP: Per stap moet je deze dus ook opnieuw activeren.

Voordat je aan de slag gaat met het samenstellen van jouw gewenste wielset. Hieronder nog enkele bruikbare tips!

Gebruikershandleiding:

1. Selecteer (per stap) de voorwaarden waaraan het onderdeel aan dient te voldoen.
2. Selecteer (per stap) minimaal waarvoor het onderdeel geschikt dient te zijn (racefiets, mountainbike, gravel- of veldrijden). Hiermee voorkom je selectie van verkeerde onderdelen.
3. Activeer (per stap) het filter, door op 'zoek' te klikken.
4. Vergelijk & kies (per stap) het product dat voldoet aan jouw wensen en behoeften door op het winkelwagentje te klikken.
Let op! Bij sommige producten dien je een extra keuze te maken door middel van een drop-down keuzemenu.
5. Doorloop alle stappen en vraag een vrijblijvende offerte aan! Of download jouw samengestelde wielset als PDF.