Enervit Isotone Drank

12,99 incl. BTW

Enervit Isotone Drank is een instantdrankgranulaat voor het bereiden van koolhydraat-elektrolytoplossingen voor gebruik in geval van overvloedig zweten als gevolg van een intense spier- en atletische activiteit.

Wissen
Artikelnummer: ENRV-ID Categorieën: , Tags: , ,
 

Beschrijving

Enervit Isotone Drank is een instantdrankgranulaat voor het bereiden van koolhydraat-elektrolytoplossingen voor gebruik in geval van overvloedig zweten als gevolg van een intense spier- en atletische activiteit. * Koolhydraat-elektrolytoplossingen verbeteren de absorptie van water tijdens lichamelijke inspanning en dragen bij tot het behoud van uithoudingsvermogen tijdens langdurige duursport. Dit product moet worden gebruikt als onderdeel van een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl.

– 4 bronnen carb mix: sucrose, dextrose, fructose en mix van maldodextrines met verschillende polymerisatiegraad
– Zonder zoetstoffen
– Met vitamine D

Bereid een portie door de inhoud van twee maatlepels (gelijk aan ongeveer 30 g van het product) op te lossen in een fles van 500 ml. Tijdens intensieve lichamelijke activiteit is het raadzaam om 500 ml van het product in te nemen voor elk uur van de uitgevoerde activiteit, regelmatig te drinken (ongeveer elke 15 minuten een slokje), waarbij rekening wordt gehouden met de intensiteit van de oefening en de omgevingsomstandigheden.

Sucrose (37,7%) – Dextrose (24,5%) – Fructose (12%) – Mix van Maltodextrines met verschillende polymerisatiegraad (maltodextrine DE2, maltodextrine DE6, maltodextrine DE19) (6%) – Natriumgluconaat – Zuur: citroenzuur – Aroma’s – Rijstzetmeel (3%) – Geconcentreerd sinaasappelsappoeder (1%) – Kaliumgluconaat – Natriumchloride – Verdikkingsmiddel: natriumcarboxymethylcellulose – Magnesiumcarbonaat – Antiklontermiddel: siliciumdioxide – Kleur: paprika-extract, carotenen – L-ascorbinezuur – Nicotinamide – Calcium D-pantothenaat – Riboflavine-thiaminehydrochloride – Cholecalciferol. Kan sporen van melk, sojabonen, eieren bevatten.

Merk

Enervit

Extra informatie

Merk

Enervit

Smaak

,

Type

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Enervit Isotone Drank” te beoordelen