Wielset bouwen

De kunst van een wielset bouwen

Custom Cycling wheels helpt bij het samenstellen en bouwen van jouw gepersonaliseerde wielset. Een wielset bouwen we op basis van jouw persoonlijke kenmerken en voorkeuren. Door onze manier van werken achterhalen we precies de benodigde eigenschappen voor het bouwen van een geschikt wielset. Vervolgens stemmen we deze eigenschappen af met jouw persoonlijke voorkeuren.

Custom bike wheels bouwen

Onze manier van werken

Persoonlijk advies staat bij ons hoog in het vaandel, allereerst willen we jou beter leren kennen. Dit doen we door middel van een kennismakingsgesprek, waarbij we jouw sportieve prestaties en persoonlijke voorkeuren bespreken. Daarnaast bespreken we ook jouw persoonlijke kenmerken. Op basis van deze informatie stellen wij jouw wielset samen.

Custom bike wheels selectie

Jouw gepersonaliseerde wielset

Door middel van het kennismakingsgesprek weten wij precies wat jij zoekt. Twee dagen na ontvangst van onze offerte nemen wij contact met je op en bespreken we ons voorstel. Wij zijn pas tevreden met ons voorstel op het moment dat jij óók bent! Na overeenstemming van onze (aangepaste) offerte gaan wij direct voor jou aan de slag.

Meer weten of geïnteresseerd?

Had je graag meer informatie gewild of juist advies rondom de aanschaf van een wielset?
Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Onze merken & partners